Reklame


- Vozila sam propisanom brzinom i išla kući u Železnik. Iznenada, ispred automobila mi se pojavio čovek kojeg uopšte nisam videla. U poslednjem trenutku sam pokušala da ga izbegnem, ali nisam uspela. Odmah sam zaustavila auto, izašla i htela da mu pružim pomoć. Tu su se našli još neki ljudi i odvezli su ga u bolnicu - rekla je voditeljka Petra Cvijić saobraćajnim policajcima na uviđaju posle nesreće pre dva dana kada je svojim automobilom udarila pešaka Slobodana Bajića (73), koji je od povreda preminuo.
Posle nesreće voditeljka nedostupna za javnost
Prema rečima saobraćajnih policajaca koji su izašli na uviđaj, Petra Cvijić je bila izuzetno potresena nakon nesreće i jedva su mogli sa njom da razgovaraju tih nekoliko minuta kako bi dobili osnovne informacije. Nije prestajala da plače i stalno se držala za glavu i pitala kako je čovek kojeg je udarila. Saobraćajni policajci su je smirivali, a posle uviđaja automobil je odvezen u policijsku stanicu Žarkovo, dok su voditeljku Petru Cvijić odvezli u Urgentni centar gde je primila infuziju i lekove za smirenje.

- Mogu samo da potvrdim da je Petra Cvijić primljena u Urgentni centar, ali ne mogu da kažem zbog čega. Nakon ukazane pomoći puštena je na kućno lečenje - potvrdio je za “Blic” Drago Jovanović iz Urgentnog centra.
Poginuo na 73. rođendan: Slobodan Bajić sa suprugom
Pešak Slobodan Bajić (73) preminuo je pre dva dana u Urgentnom centru nakon što ga je voditeljka Radio-televizije Srbije Petra Cvijić automobilom na pešačkom prelazu udarila oko 16.30 sati u Vodovodskoj ulici 164b u Žarkovu. Policija na mestu nesreće nije pronašla tragove kočenja, a saobraćajni veštaci će utvrditi da li je kočila pre udara i kojom brzinom je išla. Prilikom policijskog uviđaja konstatovana je i da voditeljka nije bila pod uticajem alkohola ili opijata.

Slobodan Bajić, koji je od posledica nesreće preminuo nekoliko sati posle udesa, imao je višestruke prelome rebara i unutrašnje povrede. Porodica očekuje nalaze obdukcije.

- Očekujemo da ćemo sutra dobiti nalaze i da ćemo imati realnu sliku o tome kako je moj deda preminuo. Sa nama niko sa Radio-televizije Srbije nije kontaktirao. Mi samo želimo da saznamo istinu - kaže Aleksandar Bajić, Slobodanov unuk.

Posle nesreće voditeljka nedostupna za javnost
Nije poznato gde se voditeljka Petra Cvijić nalazi nakon nesreće. Pojedini izvori tvrde da je u Smederevskoj Palanci gde je rođena, ili u Užicu, gde joj živi rodbina. U Železniku, gde joj je porodična kuća, tvrde da nije u Beogradu. Petra Cvijić je voditeljka informativnih emisija i novinarka Radio-televizije Srbije. Na početku karijere je vodila emisije zabavnog karaktera, da bi ubrzo prešla u informativnu redakciju. Na nacionalnoj televiziji radi više od sedam godina.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.