Reklame

SARAJEVO - Porodična tragedija dogodila se ove subote u sarajevskoj ulici Hendek kod broja devet kada je Mirsad Š. ispustio svoju tromesečnu bebu Ž.E. koja je od posledica pada preminula na licu mesta.


Kuća u kojoj je stradala beba (foto: "Dnevni avaz")
Prema prvim informacijama za smrt deteta odgovoran je njen otac Mirsad Š. koji je bebu navodno slučajno ispustio. On je za “Dnevni avaz” ispričao da je devojčica preminula nesrećnim slučajem.
- Igrao sam se s jednom od curica, dok je druga spavala u sobi. Druga beba se probudila i otišao sam u spavaću sobu i uzeo i nju u naručje. Krenuo sam s obe bebe u naručju prema dnevnom boravku. Sapleo sam se o jorgan koji je bio na podu i pao s bebama - kazao je kroz suze Mirsad Š.

Bebi, koja je smrtno povređena, nije bilo pomoći, dok su za njenu sestru bliznakinju, prema rečima roditelja, lekari rekli da je sve u redu.

Hamza Žujo, sudski veštak medicinske struke, kazao je da spoljašnjim pregledom tela nisu utvrđene povrede, kao i da će uzrok smrti bebe biti utvrđen obdukcijom koja bi trebalo da se uradi u utorak.

Sarajevski list nezvanično saznaje da roditelji preminule bebe još studiraju, žive u vanbračnoj zajednici i da su podstanari u kući u ulici Hendek.

Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu naložilo je obdukciju tromesečne bebe Ž.E. čije je beživotno telo policija pronašla ove subote u sarajevskoj ulici Hendek.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.