Konobarica niškog kafića pokušala da siluje makedonskog navijača, kojeg je na prevaru namamila u stan, objavio je popularni makedonski portal Tačka. Prema pisanju ovog portala, Makedonac, koji je u Niš otišao s drugovima da bi bodrio reprezentaciju, doživeo je “pravi pakao”.
Navijač je u jednom niškom kafiću upoznao konobaricu, koja je njega i njegove drugove ubrzo pozvala u svoj stan, da bi im pokazala “niško gostoprimstvo”, uz napomenu da živi s još dve cimerke i da “može biti zabavno”. Makedonci su, piše Tačka, želeći da uštede novac za jedno noćenje i steknu novo iskustvo, kupili alkohol i uputili se ka stanu. Odjednom, dobra zabava pretvorila se u dramu!
Kad je konobarica ostala sama s jednim od navijača, počeo je horor za Skopljanca. Devojka je počela da ga mazi, ali je on odgurnuo od sebe, objasnivši da mu nije privlačna. Posle kraće rasprave devojka mu je rekla da ga neće pustiti da ide dok ne spava sa njom. Drama je trajala čak tri sata, a iz kandži nasrtljive niške konobarice navijača je spasio jedan od drugova.