Reklame


Nataša Bekvalac odvela Ivicu Dragutinovića u gej klub
Nakon što je za Pravoslavnu novu godinu nastupila u klubu „Magacin“, koji drži Ivica Dragutinović, Nataša Bekvalac je odlučila da bivšeg fubalera odvede na mesto gde je po njenom mišljenju dobar provod zagarantovan - gej klub!

Nakon gostovanja u „Magacinu“ 13. januara, Nata je doživela peh s automobilom, koji je odneo pauk dok je ona radila, a Ivica se kao dobar domaćin ponudio da je odveze do željenog kluba i naravno kao džentlmen ušao je sa njom kako bi je dopratio do stola. Međutim, bivši fudbaler bio je šokiran onim što je video i brže-bolje je napustio klub.
- Kada je izašla pred „Magacin“ i videla da joj nema automobila, shvatila je da se nepropisno parkirala. U tom trenutku, iz kluba je izašao Drago, koji ju je pitao u čemu je problem, a nakon što mu je objasnila, džentlmenski se ponudio da preveze nju i njene prijatelje. Da li mu je rekla kuda idu ili ne, ne znam, ali kada su došli, po njegovom licu videlo se da je šokiran - počnije priču  izvor koji je bio na licu mesta i dodaje da se bivši fudbaler kratko zadržao na tom mestu.


- Delovalo je kao da se pokajao što je došao, iako nije imao prilike da vidi neku senzaciju ili nešto što je nesvakidašnje. Vrlo kratko se zadržao, nije ni poručio piće, i posle desetak minuta pozdravio se sa svima i otišao, a Nata je ostala da se zabavlja - rekao je naš izvor i dodao da je novosadska lepotica ostala do jutra.
- Nataša je sa svojim društvom ludovala do ranih jutarnjih sati. Otišla je tek oko šest. Njoj ovo nije prvi put da se nađe u ovakvim klubovima jer i sama ima prijatelje koji su tamo česti gosti. Njoj je, za razliku od Ivice, provod na takvom mestu normalan - završio je naš izvor.
 

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Bekvalčevom i Dragutinovićem, ali nismo dobili komentar.

Bez obzira na seksualno opredeljenje, poznate ličnosti su česti gosti u gej klubovima. S obzirom na to da je na takvim mestima diskrecija zagarantovana, slike javnih ličnosti sa takvih zabava nikada nisu izašle u javnost, ali ni to nije potvrda da je neko od njih gej. Poznato je da nekoliko popularnih pevačica javno podržava tu populaciju i da zbog velikog broja takvih fanova nikada nisu rekle nijednu ružnu reč o njima. A i zašto bi!

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.