Glumica Anđelina Džoli bila  je u vezi sa Mitrom M. iz Beograda, svetski popularnim interpretatorom izuzetno slušanih šansona folk glazbe.
Kako saznaje Parada, holivudska glumica u srpsku seksi ikonu zaljubila se na prvi pogled, gledajući na satelitu fenomenalno izdanje ovog gospodina u rijaliti šou programu „Dvor“.
- Anđa je bila fascinirana  Mitrovom elokvencijom pokazanom na „Dvoru“, njegovim šarmom, a posebno je opčinilo to što je naslov Mitrove najpoznatije numere ujedno i njen životni moto, koji je istetovirala na ruci, kaže prijatelj Džolijeve i dodaje kako su se holivudska lepojka i srpski šmeker smuvali:
- Čuvši da će Miša (tako mu je tepala) imati nastup u Čikagu, u kultnoj srpskoj kafani „Kod beli bubrezi“, Anđelina je brže-bolje rezervisala separe .
Čim je na sceni ugledala prelepog Srbina shvatila je da je samo on osoba s kojom bi mogla da rodi još dvoje i usvoji još najmanje troje gladne dece, iz Srbije, naravno.
Presudan je bio Mitrov performans rukama (levo-desno), ali i neritmično trupkanje nogama tokom izvođenja pesme „No one can harm us, we are stronger than destiny“ (srp – „Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine“), da se zacopa na prvi pogled, kaže izvor Parade.
Sagovornik Parade navodi da je ljubav bila kratka i strasna:
I dok je muž Bred čekao kod kuće sa sitnom decom, ova lepotica je posle nastupa završila u Mitrovom plećatom naručju. Anđa i Tarmirić vešto su izbegli brojne paparaco fotografe, okupljene zbog stamenog Srbina i posle natupa, što bi se popularno reklo – završili u nepoznatom pravcu! Kako sama priznaje, ta noć je za nju bila nezaboravna.
„Njegovi erotski dodiri trajali su sekundama, maaaa, kakvi, minutima“, rekla nam je jednom prilikom. Obožavala je da mu mrsi rutavu kosu, da se izvija na njegovom vitkom, atletski oblikovanom i preplanulom telu.
Ali, onda je jutro svanulo! Mitra nije bilo u krevetu, a na jastuku je stajao papirić sa porukom (na srpskom) koja ju je emotivno potpuno slomila – „Izvini, dobio sam proliv od onih školjki sinoć. Nisam znao da se jede samo ono iznutra“.