Reklame


Prvo je maltretirao Dušan Panajotović, a onda išamarao dečko Nikola Minić
Preksinoćna rođendanska žurka beogradskog kluba „Mistik“ bila je dvostruko stresna za pevačicu Miju Borisavljević . Ona je gostima kluba te večeri otpevala nekoliko pesama, međutim kik-bokseru Dušanu Panajotoviću to nije bilo dovoljno.

Počeo je da maltretira pevačicu, tražeći da mu otpeva još nekoliko pesama, a kada je ona to odbila, počeo je da je vuče za ruku, psuje i vređa. Ta neprijatna situacija je potrajala, a onda je u klub uletelo pedesetak policajaca, koji su sproveli raciju, saznaje se iz izvora bliskih policiji.


Prilikom pretresa kod Panajotovića je pronađen paketić sa sumnjivom supstancom i on je priveden, dodaje izvor iz policije.

Ubrzo je Mia sa svojim dečkom Nikolom Minićem, inače menadžerom nekoliko prestoničkih klubova, napustila lokal. Međutim, za nju se ovo horor-veče ovde ne završava. Posle kraće prepirke s Nikolom, on je Miji opalio nekoliko šamara, a ona, umesto kući, odlazi u policijsku stanicu Savski venac i prijavljuje ga zbog fizičkog napada.

Posle celovečernjeg maltretiranja, pevačica je konačno mogla da odahne.


Takođe, Goga Sekulić je pevala u "Mistiku" ili je trebalo da peva kada je pometnja nastala.


- Ne znam zašto se to desilo. Samo znam da su je jednog trenutka izbacili napolje kao nekog kriminalca, potom je došao neki menadžer i opalio joj nekoliko šamara. Ne znam što svi demantuju kada je to videlo bar 500 ljudi- objašnjava naš izvor koji je bio tamo.


Jedni kažu da je Goga bila pijana i nabacivala se obezbeđenju, dok drugi tvrde da je bila drska kako bi zaštitila prijatelja dok treći tvrde da se to nije ni desilo.

 Goga: Nisu tukli mene 

- Juče sam doputovala iz Londona. Dušana poznajem iz grada i u korektnim sam odnosima s tim dečkom. Nije mi jasno ko plasira takve priče - rekla je Goga za Kurir.

0 коментара:

Постави коментар