Reklame


Sigurno vam se već više nego jednom dogodilo da ste doživeli orgazam pre svoje partnerke. Sledeći put budite spremni i isprobajte ovu tehnike...
Preuranjeni orgayam
 
Muškarce neke seks poze uzbuđuju više, a neke manje. To je jasno kao dan, što znači da u jednom položaju dolazi brže do orgazma nego u drugom.

KADA OSETITE DA STE TIK PRED VRHUNCEM
Položaj koji je nekom muškarcu recimo najomiljeniji, ne mora da bude i položaj u kome će imati najviše problema sa zadržavanjem orgazma. Najveću bi teškoću na tom području mogao da uzrokuje položaj kada je žena gore, jer tada ona ima kontrolu. To znači da ona određuje tempo, dubinu i jačinu penetracije i da će muškarac vrlo teško zadržati svoj orgazam.


Međutim, ako je ne zaustavite tako što je zgrabite za guzu i kažete da stane, jer će se inače sve brzo završiti, umesto toga predlažemo promenu položaja. Brzu akciju, gde ženu prosto povučete sa sebe i smestite je u položaj koji je više vaš. Dakle u položaj u kome ćete tempo i dubinu penetracije određivati sami. ***Kako do istovremenog orgazma?

S obzirom da promena raznih položaja tokom jednog seksualnog odnosa seks čini zanimljivijim, vaša partnerka se neće žaliti, pa zato i menjajte položaj čim to bude potrebno. Panika može da nastane samo u slučaju ako krenete u promenu neposredno pre njenog orgazma, što joj može posle toga još produžiti vreme do postizanje orgazma i pošteno je omesti. Ako svoju partnerku ipak dovoljno dobro poznajete i osetite kada će doživeti orgazam, pa ionako nema nikakvog problema, jer može istovremeno da dođe i vama - nemojte se brinuti da će vam doći prebrzo. U takvom slučaju je obično dovoljno samo nekoliko pokreta i njen će orgazam biti tu. Iako će vama možda početi da dolazi nešto pre nje.

ORGAZAM MOŽE DA SE ODLOŽI
Najbolji položaj za promenu je sigurno stari dobri "doggy style", gde je žena na sve četiri, a vi ste na kolenima iza nje i imate potpunu kontrolu nad celokupnim događanjem. Na taj način bez sumnje možete da produžite seks. Uvereni smo da će vam, iako ste recimo u položaju kada je ona bila gore već bili tik pred vrhuncem, takozvani kučeći stil dati dodatni zamah i energiju, pa nećete imati teškoće s prebrzim orgazmom. Mnogi muškarci greše i zbog činjenice što nemaju pojma da orgazam može da se odloži. Da dakle ne treba odustati i odmah završiti čim čovek oseti da se približava ejakulacija. Da se treba sabrati, malo zaustaviti i umiriti i polako navići na osećanje vagine. Kada početna uzbuđenost koja je uvek vrlo visoka malo splasne, čekaju vas dugi užici, gde će se ejakulacija udaljiti za bar toliko vremena, da orgazam doživi i vaša partnerka.

I STANDARDNI MISIONARSKI POLOŽAJ PRAVI PROBLEME
Mnoge žene još uvek najviše vole standardni misionarski položaj, jer vole da za vreme seksa budu vrlo blizu svog muškarca, a pored toga im takav položaj tela omogućava i neprestano ljubljenje i svakako pritiskanje na pubičnu kost i klitoris. A upravo to zna muškarcima da uzrokuje teškoće sa zadržavanjem orgazma. I njih naime uzbuđuje telesna blizina žene koju ljube i koja ih uzbuđuje, zato savetujemo da žene ne insistiraju uvek na tom položaju i da svojim partnerima dozvole promenu položaja kada dođe do želje, koja je u stvari neminovna potreba ako muškarac želi da zadrži ejakulaciju.

Rešenje je takođe da se muškarac malo digne iznad žene i nasloni na svoje ruke pa tako bar malo ublaži blizinu zagrejanih tela, a žena sebi na taj način, može da pomogne i rukom stimuliše klitoris. Tako ona još uvek dobija malo izmenjenu verziju misionarskog položaja, a on poziciju u kojoj će ejakulaciju možda zadržati malo duže. I da ne zaboravimo, ako žena zna da njen muškarac ima teškoće s odgađanjem orgazma, neka ga tokom seksa nikako ne uzbuđuje dodatno stimulisanjem bradavica ili zadnjice, jer će mu to dodatno otežati kontrolu situacije i pre vremenba ga izludeti i pregrejati, piše Intimate Medicine. 

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.