JEDAN od najpopularnijih parova sa srpske javne scene Jovana Janković i Željko Joksimović navodno će svoju dugogodišnju ljubav krunisati venčanjem na Karibima! Kako saznajemo, posle novogodišnjih praznika koje je Željko proveo radno, pevajući u Novom Pazaru i Petrovcu, on se sa verenicom sprema da odmah posle dočeka srpske Nove godine otputuje u jedno od zimovališta u švajcarskim Alpima, koje čine planinski venac duž južnog dela te zemlje. Kada se budu nadisali kiseonika i nauživali u zimskim sportovima, lepa voditeljka i naš uspešni kompozitor i pevač, odleteće avionom krajem januara iz Ciriha na - Karibe. Koje će ostrvo od 7.000 koliko ih ima izabrati za konačnu destinaciju, još je tajna. Iz izvora bliskih paru stiže glas da će (iako još nisu uplatili aranžman), možda, na nekoj bisernoj plaži karipskog mora Jovana i Željko konačno izgovoriti sudbonosno "da". Tome u prilog govori i nedavna Jovanina izjava za naš list, kada je na konstataciju da je san svake devojke da se uda u venčanici istakla da na venčanju neće nositi tradicionalnu belu haljinu.

Srpski predstavnik na ovogodišnjem "Evrosongu" u Bakuu u Azerbejdžanu u novogodišnjem intervjuu za "Novosti" naglasio je da je do medija stigao zahvaljujući isključivo svojoj muzici, a što se tiče venčanja, o tome nikada nije javno govorio:
- Sve ćete saznati, i ovako i onako.
Jovana i Željko u vezi su već četiri godine. Pre godinu dana su se verili, a onda iznenada raskinuli, da bi se posle doručka uz kulen u njegovom stanu - pomirili. Iz braka sa prvom suprugom Vesnom, Željko ima šesnaestogodišnju ćerku Minu, dok se Jovana nije udavala. Bila je verena za Aleksandra Zeremskog, ali mu je vratila prsten samo 15 dana posleveridbe.