Reklame


Još jedan razvod: Filip Pat ostavio Leontinu zbog druge!
Sezona razvoda, započeta prošle godine, neće izgleda zaobići ni Leontinu i Filipa Pata! Kako saznajemo, pomenuti supružnici već mesec dana ne žive pod istim krovom, a razlog za zahlađenje njihovog odnosa, po svemu sudeći, jeste – preljuba!




- Istina je da Leontina i Filip više nisu u ljubavi. Kako sam čuo, on je već neko vreme u vezi s devojkom iz svog pratećeg benda, prema kojoj gaji snažne emocije. Nedavno se i iselio iz njihovog zajedničkog stana u centru grada, u kojem je ostala Leontina sa ćerkicom Lucijom. Ne znam šta će dalje biti s njima, da li izmirenje ili razvod, sve zavisi od toga šta Leontina bude rešila – priča  dobro obavešten izvor, blizak pop pevačici, dodavajući da je ona trenutno u inostranstvu kako bi na miru sabrala misli i o svemu dobro razmislila.

U želji da iz prve ruke saznamo šta se dešava, pozvali smo Filipa, koji je oštro negirao navode našeg sagovornika.
- U momentu kada je Leontina u Mađarskoj s našim detetom i nije u mogućnosti da daje izjave za medije, mislim da je jako ružno da nas neko na ovaj način razvlači po novinama. Nemam drugu devojku, osoba koju pominjete iz mog benda mi je drugarica i netačno je da sam napustio moj i Leontinin zajednički stan. S našim brakom je sve u savršenom redu – kategoričan je bio Pat.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.