Reklame


"Razbijte omladinu i pobedićete narod! To je naša deviza. Lišićemo vaše društvo omladine, pokvarićemo je seksom, rokom, nasiljem, alkoholom, pušenjem, narkoticima, to jest, lišićemo vaše društvo budućnosti. Udarićemo na porodicu, rušeći je, smanjićemo stopu rađanja."

***********************************

Ovo su reči rabina Sinedriona Reb Menahem Mendel Šneersona

Naši planovi za Slovene
1. Naša specijalna taktika borbe protiv crveno-smeđih (a svi Sloveni su crveno-smeđi) je tajno znanje, koje predstavlja tajnu zbog svoje izolovanosti. Glavnu oštricu borbe mi ćemo usmeriti protiv Slovenstva, izuzimajući otpadnike koji su bliski sa Jevrejima isključivo zarad svojih interesa. Istina, te «bliske» ćemo, pošto ih iskoristimo za svoje ciljeve, izbaciti iz našeg društva. Slovenstvo, a među njima Rusi su najnepokorniji narod u svetu. Nepokorni su zbog svojih psihičkih i umnih sposobnosti u koje su ugrađene mnoge generacije predaka, zbog gena na koje se ne može uticati, tj. koji se ne mogu se prepraviti! Slovena, Rusa možeš uništiti, ali ga ne možeš pokoriti. Eto zašto ovo seme treba likvidirati a pre svega značajno smanjiti njegovu brojnost.

2. Naše metode borbe neće biti vojne, već ideološke i ekonomske, uz upotrebu struktura moći opremljenih najsavremenijim vrstama oružja za fizičko suzbijanje pobune i to još većom žestinom nego što je to učinjeno u oktobru 1993 godine od Vrhovnog sovjeta Rusije. Prvo, mi ćemo izdeliti sve slovenske narode (od njih 300 miliona, polovina je Rusa), na male oslabljene zemlje sa međusobno pokidanim vezama. Ovde ćemo primeniti našu staru metodu: ZAVADI PA VLADAJ! Potrudićemo se da te zemlje međusobno posvađamo i uvučemo ih u međusobne ratove sa ciljem - međusobnog uništenja.
Ukrajinac će misliti da se bori protiv ekspanzionističke Rusije, da se bori se za svoju samostalnost i misliće da je konačno dobio svoju slobodu, ali istovremeno potpuno će postati zavistan od nas. Isto to će misliti i Rusi, koji će se navodno boriti za svoje nacionalne interese i vraćanje zemlje koja im je «nezakonito» oduzeta i tako dalje.

Sve to ćemo raditi pod pod izgovorom različitih suvereniteta, borbi za nacionalne ideale. Istovremno, nećemo dozvoliti ni jednoj zemlji samoopredeljenje na osnovu nacionalnih vrednosti i tradicije. U tom ratu glupaka, slovenska stoka će sama sebe oslabiti i ojačati nas, glavne upravljače haosa koji ćemo tobože stajati po strani i ne samo da nećemo učestvocati u krvavim događajim, već se nećemo ni mešati u njih. Šta više, mi ćemo potpuno sebe zaštititi. U svest neprosvećenih Slovena mi emo ugraditi takve stereotipe mišljenja, po kojima će najstrašnija reč biti «antisemit». Reč «Jevrejin» će izgovarati šapatom.

Pomoću nekoliko sudskih procesa (kao što je suđenje antisemiti Ostašviliju i nakon toga njegovo uništnje) i drugih metoda (radija, televizije - zastrašujućim filmovima o osvetama izraelske obaveštajne službe Mosad za ubistva Jevreja) zaplašićemo stoku toliko, da ni jednom Jevreju neće pasti dlaka s glave dok će se istovremeno Sloveni ubijati na tuce, uništavati na hiljade njih na granicama gde Jevreju ne služe, u mirotvornim snagama, terorizmom, ubistvima.

3.. Glup slavenski narod ne razume da su najgori nacisti oni koji nikada i nigde glasno o tome ne govore, a sve čine kao pod okriljem demokratije (kao npr Održavanje predsedničkih izbora. U martu). Upravo suprotno, mi ćemo učiniti da reč fašista bude zabranjena! I ove reči će se bojati svako koga mi proglasimo fašistom! Mi veoma dobro znamo da nacionalizam učvršćuje naciju i čini je jakom. Parola "internacionalizam" je zastarela i u to više niko ne veruje, pa se mora zameniti sloganom "univerzalne vrednosti" to je jedno te isto.

Mi nećemo dati da se podigne nijedan nacionalistički pokret, a ako se ine pokrete ko ji teže da izvedu narod izvan naše kontrole uništićemo ognjem i mačem kako je to već urađeno u Gruziji, Jermeniji i Srbiji. Zato ćemo obezbediti potpuni procvat našem nacionalizmu-cionizmu, preciznije Jevrejskom fašizmu, koji se po svojoj tajnosti i moći pojavljuje kao nadfašizam! Nije uzalud Generalna skupština UN 1975. godine usvojila rezoluciju po kojoj je cionizam proglašen kao najveći oblik rasizma i rasne diskriminacije ali je usled našeg pobedonosnog pohoda širom planete, 1992. godine ta rezolucija ukinuta. Ovaj međunarodni organ smo učinili oružjem naših namera za uspostavljanje vlasti nad "svim carstvima i narodima".

4.. Brojnu populaciju Slovena mi ćemo lišiti nacionalne elite koja i određuje razvoj događaja i napredak zemlje i naravno sav tok istorije. Zato ćemo u narednih 5 godina zatvoriti pola njihovih fakulteta, a u drugoj polovini ćemo mi učiti. Pustićemo tamo Jermene, Čečene, Cigane i njima slične. Težićemo ka tome da u vladama slovenskih zemalja bude što je moguće manje predstavnika glavnih (suverenih) naroda, njih ćemo zameniti našom jevrejskom elitom.

U sredstvima masovnog informisanja - na radiju, televiziji, u štampi, u umetnosti, literaturi, pozorištu, bioskopu, mi ćemo postepeno potiskivati nacionalne kadrove, zamenivši ih našim, ili u krajnjem slučaju kosmopolitskim kadrovima.

Sprovešće se humanizacija obrazovanja, a kao rezultat toga, značaj predmeta koji strukturiraju mišljenje korišćenjem leve i desne polusfere mozga, biće umanjen i destruktuiran:
a) jezik i literatura
b) fizika i matematika
O istoriji se nema šta ni govoriti. Daćemo stoci svoj pogled na istoriju u kome ćemo pokazati da se sva ljudska evolucija kretala ka tome da se Bogoizabrani jevrejski narod prizna za vladare nad celim svetom. Umesto nacionalnih vrednosti, daćemo vam patriotizam balalajki i pijanih suza. I ovde će naš cilj biti da se zamenimo crveno-smeđe (crveno-smeđi, Jevreji tako nazivaju Slovene, prim prev..) Elitu našom.

U slovenskim zemljama nećemo dozvoliti razvoj nauke, a jezgro naučnika (Akademiju nauka) činiće naši ljudi. Nećemo dopustiti nikakve visoke tehnologije, što će dovesti do potpune propasti industrije koju ćemo svesti na proizvodnju predmeta koji su neophodni za ograničen broj robova koji nama obezbeđuju sirovine.

Među građanima je mnogo inženjera, kvalifikovanih radnika, učitelja. Mi ćemo im napraviti takve uslove života (nedostatak radnih mesta, visoka stanarina, visoke cene komunalnih usluga, prevoza), da će sami bežati, onako kako sada beže Rusi iz zemalja ZND u napuštena sela na severu, gde im se čini da će lakše živeti , što će u suštini takođe biti varka.

Razbijte omladinu i pobedićete narod! To je naša deviza. Lišićemo vaše društvo omladine, pokvarićemo je seksom, rokom, nasiljem, alkoholom, pušenjem, narkoticima, to jest, lišićemo vaše društvo budućnosti. Udarićemo na porodicu, rušeći je, smanjićemo stopu rađanja.

Hitler je bio glup i nezreo. On je delovao direktno, otvoreno. I zato je morao da uradi neverovatno veliki posao - da milione ljudi spali, strelja, zakopa isl. On je ostavio krvave tragove. Mi ćemo delovati brže: kod nas neće biti tragova. Ako se rađanje smanji makar za polovinu - to će unuštiti godišnje 2-3 miliona Rusa bez bilo kakvih troškova. Nisu potrebne peći, municija i grobovi. I nema tragova. Nisu se rodili i krivaca nema.

Izgradićemo kriminalcima bolje uslove života nego za stoku koja radi, iz tamnica ćemo puštati zločince kako bi bilo više ubistava, pljački, nestabilnosti. Amnestije će se odnositi samo na lopove i ubice, ukratko, na sve osim na one koji su osuđeni za "raspirivanje međunacionalnog razdora", što predstavlja trenutno zamenu za zakon o antisemitizmu.

U narodu ćemo posejati strah. Strah za život koji više ništa neće vredeti, strah za radno mesto koje u svakom trenutku može biti oduzeto, strah za budućnost bliskih ... Strahom ćemo upravljati.

5. Ovi grandiozni zadaci će biti realizovani u nekoliko etapa. Sada se već 85% obale Severnog Ledenog okeana nalazi u našim rukama (širi krug stanovništva još nije svestan toga), zahvaljujući zamršenim i narodu nerazjašnjenim dogovorima koji su zaključeni tokom vlasti Gorbačova i Jeljcina.

Već sada, u zemljama na jugu Rusije živi pola miliona Jermena - to je naša predstraža. U prvo vreme, radi prevare, mi ćemo proglasiti na Kubanu Jermensku republiku, a zatim, prognavši kozake, pretvorićemo je u Hazariju - Izrael. Pomoći će nam to, što su kozaci stalno pijani, što vole vlast i radi toga su spremni da se sukobe jedni sa drugima. Istina, postoji još jedna organizaciona struktura - pravoslavni klir. Mi ćemo poslati među sveštenike svoje judejske predstavnike, kojima je, po talmudu, dozvoljeno da ispunjavaju rituale drugih religija čuvajući u srcu svoju veru, judaizam.

Ostale ćemo potkupiti. A one koji na to ne budu pristali, njih ćemo uništiti. Kod Rusa, osim ovih, nije ostalo manje-više organizovanih struktura, tako da stoka nije sposobna da se ujedini i da ih izgradi, jer je ruska stoka već uspavana i degradirana i nije sposobna da se organizuje.

Ako je u prošlom veku SAD kupila od Rusije Aljasku, ona će u 21. veku kupiti ceo Sibir. Kome će pripasti sibirske teritorije između Jeniseja na zapadu, Severnog Ledenog okeana na severu, Tihog okeana na istoku i granice Kine i Mongolije na jugu? Ta zemlja svojom površinom dva puta prevazilazi teritoriju SAD-a. Ar zemlje će se kupovati po ceni od 1000 dolara, i za ceo Sibir biće potrebno platiti 3 triliona dolara, u periodu od 20 godina. Godišnje će se plaćati 200 miliona dolara, od kojih će polovina odlaziti na uvoz robe iz SAD.

Sibirci ne mogu pobeći od toga da se moraju podčiniti nekom stranom uticaju, a SAD će im izgledati prijatnije nego njihovi azijatski susedi. Na kraju krajeva, Vladivostok je bliži Los Anđelesu, nego Moskvi ...

6. Da bismo sproveli ove, za nas više nego bitne mere, mi ćemo pod vidom "demokratskih promena" dati slovenskoj stoci monarhiju. Svakome narodu daćemo predsednika-marionetu. I daćemo im što više galame, pompe i blještavila! Monarhizam je dobar zbog toga što svu energiju mase usmerava u vetar. Odvlači im pažnju od našeg tajne aktivnosti struktuiranja stanovništva po obrascu koji nama odgovara. Predsednik, to je figura tobože izabrana od strane naroda (a mi ćemo uspostaviti izbornu proceduru tako da sve izgleda da je po zakonu), pomoću koje ćemo upravljati svim neophodnim procesima. Predsednik će imati neograničeno punomoćje. Premeštanjem kadrova na više pozicije struktura moći, on će na njihovo čelo postaviti naše ljude. Vojska, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Državna bezbednost i sve specijalne jedinice biće direktno podčinjene predsedniku. A to znači - nama. U našim rukama biće samo konci koji vode do ruku predsednika. I mi ćemo povlačiti te konce onako kako je potrebno, u cilju ostvarivanja grandiozne zamisli pokoravanja svih plemena i carstava i potčinjavanja našem nadnarodu, koga je izabrao Bog Izrailjev.

7.. Ali ono što je glavno to je - novac. Novac radi sve. Novac je vlast. Novac je sila. Ko ima novac, taj ima oružje i to najmodernije. On ima armiju najamnika. Novac vlada sredstvima masovnog informisanja koja zaglupljuju milijarde ljudske stoke. Novac kupuje ljude koji su nam potrebni. Novac uklanja nepokorne. Bombarduje fanatike koji nam se protive - Iračane, Srbe, a u perspektivi - Ruse. Kapitalom i osvajanjem vlasti se rešava sve. Mi već više od 3 hiljade godinauvežbavamo nagomilavanje kapitala i osvajanje vlasti i niko nam u tome ne može biti ravan. Vi nemate svog novca. Nemate ni svoje vlasti. Nemate je i nećete je ni imati! Nećemo vam to dozvoliti!

Mi vas neizmerno mrzimo! Ta mržnja nam daje snagu da vam se smejemo u lice, da se učvrstimo uz vaše poverenje i da upravljamo vama pokazujući "brigu" za vas i za vašu decu, za buduće unuke i praunuke, kojih u stvarnosti neće ni biti.

Vi ste osuđeni na propast. I sve dok vi ne shvatite ovu prostu istinu, sve dok se batrgate, do tada će vas tući više nego obično. Ako budete poslušni, ostaće vas 65 - 70 miliona jedinki, a u protivnom 40 - 45 miliona.

Ono što je trenutno važno je da se održimo još najmanje 2-3 godine. A zatim za nas u ovoj zemlji više neće biti nikakvih problema. Napravićemo takva zaštitna sredstva da se niko od vas i ne pomakne. Sve što će biti, nama je poznato, i sve je od nas kontrolisano i tajno upravljano. I niko nema snage da nam se suprotstavi.

Šta ćemo uraditi
1. Svetske zalihe industrijskih sirovina se troše i već na početku sledećeg milenijuma "zapadno društvo" neće moći da zadrži svoj nivo potrošnje bez novih izvora - kolonijalnih zemalja, donora. Zato su naša stremljenja sada usmerena na Rusiju i to iz dva razloga:

Prvi - likvidacija najmoćnije nezavisne imperije koja zauzima šestinu površine Zemlje
Drugi - zavladati njenim bogatstvima koja čine 60-70% ukupne količine svetskih zaliha sirovina i 75-80% otkrivenih svetskih zaliha nafte i gasa koncentrisanih u Sibiru i na obalama Severnog Ledenog okeana.
2. Klima planete se menja, planeta je izložena intenzivnom otopljenju. Pustinja se širi na sever brzinom od 10km godišnje, a isušivanje zemlje brzinom od 25km godišnje. Već sada, drevni svetski centri: Atina, Rim, i pre svega, Jerusalim (Izrael) spadaju u zonu veštačkog navodnjavanja. Kroz 20 - 30 godina biće potrebno razmišljati o preseljenju ogromnih masa civilizovanih naroda u severnije delove od mesta gde oni trenutno žive. U to vreme, na Kubanu, u Rostovskoj oblasti, u Ukrajini, biće izuzetna suptropska klima, a u Černozemju i na severu Ukrajine, klima sadašnjeg Predkavkazja. Ako se setimo istorije, treba priznati da su te zemlje u stavri iskonske zemlje drevne judejske Hazarije to jest Izraela, koje je osvojila Kijevska Rusija u 10. veku. Sloveni su ovde privremeni gosti i oni podležu iseljavanju. Mi ćemo vratiti tu teritoriju i na toj blagodatnoj zemlji ćemo sagraditi Veliku Hazariju - judejsku državu isto onako kako smo pre 50 godina sagradili Izrael, potiskujući Palestince. Ovde ćemo preseliti deo Izrailjaca, a slovensku stoku ćemo prognati daleko na sever, iza granica Moskve. Tamo će biti mala severna teritorija - rezervat sa kompaktnim stanovništvom, sličan indijanskim rezervatima u Americi.

Izvor:

http://russviev.ru/main/173-plani-shneersona.html

1 коментара:

  1. Анониман1. јул 2012. 13:22

    Taj mendel šneerson koji je verovatno potomak izabrane jevrejske loze,koju je Bog Izrailjev odabrao,odabravši Avrama kao čestitog i vernog i od njega stvorio narod isključivo sa namerom da se iz te loze rodi spasitelj čovečanstva Gospod naš ISUS HRISTOS.Takve spodobe kao taj mendel šnerson i njemu nažalost puno sličnih,razmišljaju sotoninim mozgom i tako rade da bi uništili sve što je Božje.Bog Izrailjev nema ništa zajedničkog sa takvim potomcima iz kojih zrači sotonin uničtavajući karakter.Mogu oni ostvarivati svoje paklene planove ali još vrlo kratko vreme jer je drugi dolazak Gospoda našeg ISUSA HRISTA,koji će doći u svoj svojoj slavi i sili,sasvim blizu.Takvi planeri će sasvim sigurno imati kome da polože svoje račune i prime zasluženu platu.AMIN.

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.