Reklame


Severinin menadžer demantovao da se ona porađa, ali sajt Udarno.com tvrdi suprotno
  - Nema razloga da se tako nešto krije. Pre sat vremena sam bio kod nje u poseti. Super se oseća i porođaj nije počeo. To su samo spekulacije portala koji nemaju informacije!  – rekao je Tomislav Petrović.

Nasuprot Severininom menadžeru, portal Udarno.com iz izvora bliskih bolnici saznaje da je u toku Severinin porođaj.

u bolnici dobio je podatak da pevačica ima težak porođaj koji je u toku i da je već trebalo da se porodi.
Hoće li bolnica izneti razloge teškog porođaja i hoće li objasniti zašto su prvo najavili da Severina izlazi iz bolnice, pa je zadržali dostavivši novinarima informaciju da čekaju prevremeno rođenje, nije poznato.

U ovom trenutku to i nije bitno, u slučaju da je porođaj zaista počeo, najvažnije je da sve protekne u najboljem redu i za Severinu i za dete koje će dobiti sa Milanom Popovićem.


  Severina se nakon komplikacija dobro oporavlja i ne krije da je presrećna.

- Godinu 2011. pamtiću po voljenom čoveku, po svojoj prvoj trudnoći, po najlepšem osećaju u svom životu do sada! Eh, da sam znala da je to tako dobro…Pamtiću je i po dobrim koncertima, putovanjima i svakako po pesmama "Bred Pit" i "Grad bez ljudi". U 2012. godini priželjkujem da svi moji budu zdravi i da mi publika ostane srećna i vesela. "I'll be back" - rekla je Severina, prenosi
Dnevnik.hr.

Popularna pevačica sada već odbrojava dane kada će njen prvi sin doći na svet, a majka Ana i njen verenik Milan Popović svakodnevno je posećuju.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.