Reklame


Izašla iz taksija i skočila sa Pančevačkog mosta
Nepoznata devojka starosti oko 30 godina skočila je oko ponoći sa Pančevačkog mosta kada je izašla iz taksija. Drugi taksista koji je primetio devojku na ogradi mosta pokušao je da je spreči.

Devojka stara oko 30 godina skočila je oko ponoći sa Pančevačkog mosta, a njen skok preko ograde video je taksista beogradskog "Pinka" koji je i pozvao policiju. Rečna patrola izašla je na "Pančevac" u rekordnom roku i pokušala da pronađe telo devojke, ali za sada nema informacija da li su uspeli.

Devojka je u Pančevu zaustavila vozilo taksi firme "Laguna", u Ulici Žarka Zrenjanina, i rekla vozaču da je "prebaci" do Novog Beograda. Izgledala je sasvim obično i nije pokazivala nikakve znake da je spremna da učini ovakav tragičan korak.

Devojka je primila i nekoliko poziva na telefon tokom vožnje od Pančeva ka Beogradu. Takođe, nekoliko puta se premišljala gde da je taksista ostavi, pa je na kraju odlučila da je "odbaci" do početka Pančevačkog mosta. Iako je taksista pokušao da je nagovori da je preveze preko "Pančevca" na drugu obalu Dunava, ukoliko ide ka gradu, jer svejedno on tuda mora da okrene krug kako bi se vratio kući, ona je to odbila, pa ju je vozač ostavio na prilazu mostu iz pravca Krnjače.

Devojku koja stoji na ogradi mosta primetio je drugi taksista, iz beogradskog "Pinka", dok je prelazio most. Odmah je, nasred kolovoza, zaustavio vozilo i pozvao policiju. Potom je, ne vodeći računa o svojoj bezbednosti izašao iz automobila, i pokušao da zapodene razgovor sa njom kako bi je odvratio od skoka.

"Nažalost, nisam stigao gotovo ni reč da progovorim, a već je skočila u Dunav", ispričao je ovaj taksista. 

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.