Reklame


Hakerska grupa Anonimusi danas će započeti rušenje internet društvenih mreža, a Fejsbuk kao najveća, za početak bi trebalo da bude srušena na nekoliko sati


Šta će biti s' farmom!?
U petak posle ponoći zavladala je prava panika na virtualnim zemljoradničkim poljima u Srbiji. Korisnici Fejsbuka uplašeno su gledali u žita i lubenice u svojoj igrici Farmvil. Uzbunu je izazvao srpski bloger pod konspirativnim imenom Amitz Dulniker prenoseći vest hakerske grupe Anonimusi da će u roku od 72 sata Fejsbuk biti ugašen!
 
Ekskluziva jednog od najpoznatijih srpskih blogera veoma brzo se proširila domaćim internetom, što je bloguwww.amitzdulniker.com donelo rekordnu posetu, a igračima Farmvila, sudeći po njihovom statusima na „Fejsu“, zaista brigu šta će se dogoditi sa njihovim minulim radom.
 
Prema poslednjim informacijama hakerska grupa Anonimusi danas će započeti rušenje internet društvenih mreža, a Fejsbuk kao najveća, za početak bi trebalo da bude srušena na nekoliko sati.
 
Anonimusi su pravi internet rat započeli prethodne nedelje posle hapšenja vlasnika sajta „Megaaploud“ Kima Dotkoma, kojeg je FBI lišio slobode zajedno sa još nekolicinom saradnika i ugasio im sajt, verovatno najveći sajt na internetu za besplatnu razmenu sadržaja.
 
U poslednjoj video poruci Anonimusi pozivaju sve gradjane sveta da „otvore oči“ i ističu da internet mreže mogu da budu zloupotrebljene za sprovodjenje novog svetskog poretka.
 
U svom obraćanju, Anonimusi nisu pominjali Farmvil.
 
 



0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.