Reklame


Sin funkcionera SNS iz Kovačice Zorana Savanova skinuo i mučio D. R.


PANČEVO - Nehumano!
Stefan Savanov (22), sin predsednika opštinskog odbora SNS iz Kovačice Zorana Savanova, priveden je zbog sumnje da je s rođakom Milivojem Savanovim maltretirao D. R., koji je, krao bakar s otpada u vlasništvu njegovog starijeg brata Danijela. Stefan i Milivoje su nakon policijskog zadržavanja od 48 sati pušteni da se brane sa slobode.

D. R. maltretiranje nije prijavio policiji, a sve je izašlo na videlo kad je policija dobila snimak iživljavanja, koje je trajalo puna tri sata.

- Na snimku se vidi kako Stefan i Milivoje vežu D. R. za kuku automobila. Potom su ga šamarali i šutirali i naredili mu da svuče odeću. Onda su ga golog i vezanog vodili ulicom. Na osnovu snimka smo i identifikovali rođake, kao i D. R., koji je bio u pritvoru zbog krađa - kaže izvor Kurira iz istrage.

Zoran Savanov, Stefanov otac, kaže da je za incident čuo pre nekoliko dana i da ne opravdava to što je njegov sin uradio.

- Stefan živi u Beogradu s majkom. U ponedeljak je priveden. Šokiran sam i ne opravdavam to što je uradio. Moj sin dosad nije imao problema sa zakonom - kaže za Kurir Zoran Savanov.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.