Reklame


Ceca prvi put posle 12 godina ne ide na Arkanov grob
Zbog pritiska medija i paparaca pevačica nije tražila dozvolu od Uprave za izvršenje krivičnih sankcija da sutra izađe iz vile i ode na groblje.
Ceca Ražnatović prvi put posle 12 godina sutra neće na groblju obeležiti godišnjicu smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana

Folk zvezda, koja izdržava kaznu kućnog zatvora, pričestila se za praznike, ali nije tražila dozvolu od Uprave za izvršenje krivičnih sankcija da sutra napusti vilu da bi posetila grob supruga, koji je ubijen na taj dan pre 12 godina. 

Ceca je na godišnjicu Željkove smrti svake godine u krugu najbližih prijatelja i porodice odlazila na groblje i palila sveću za pomen duše supruga, ali je ove godine, zbog pritiska medija i paparaca, odlučila da ne napušta kuću. Osim što izdržava kaznu kućnog pritvora, Ceca je u žiži javnosti i zbog serije "Folk", koju povezuju sa njenom životnom pričom.

Ceca će za pokoj Arkanove duše sutra upaliti sveću, ali joj je psihički veoma teško da iz kućnog zatvora ode na groblje. Njihova deca Veljko i Anastasija raspust provode u Beogradu i oni će najverovatnije u pratnji obezbeđenja otići na groblje, dok je Ceca odlučila da prvi put nakon njegove smrti ostane kod kuće. Ona je svesna velike medijske pompe koja bi se oko toga podigla, a tokom izolovanosti, u kojoj je već sedam meseci, potpuno je izgubila želju za publicitetom, kaže za Press izvor blizak pevačici, kojoj kazna kućnog zatvora ističe 22. februara.

Da podsetimo, prema zakonu kućni zatvorenik ima pravo da traži dozvolu za odlazak kod lekara, da prisustvuje sahranama članova porodice, kao i za odlazak na posao ili, ukoliko je poljoprivrednik, na njivu ili da se bavi stočarskim poslovima. A ukoliko je reč o učeniku ili studentu, takođe je dozvoljen odlazak u školu ili na fakultet. Ako osuđenik bez dozvole napusti kuću, automatski odlazi u zatvor.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.