Reklame


Vojin Ražnatović (28), sin Željka Ražnatovića Arkana (48), u eksluzivnom intervjuu kaže da im je pevačica Svetlana - Ceca Ražnatović (38) na prevaru uzela očevu imovinu, a upire prstom i u političare, koji je, kako navodi, i danas štite
Arkanov sin iz braka sa Natalijom Martinović, koji živi u Americi, za "Alo!" kaže da im je Ceca posle smrti njegovog oca obećala da će svu imovinu deliti popola sa ostalom njegovom decom, ali da je izigrala dogovor.

Šta misliš o testamentu, kojim je, kako tvrdi Svetlana - Ceca Ražnatović, tvoj otac vilu na Dedinju i drugu imovinu ostavio njoj?
- Od očeve smrti svi znaju da Ceca nikom od nas dece nije dala ni dinar od njegove imovine. Time je najviše obrukala i osramotila samu sebe i pokazala nepoštovanje prema mom ocu! Taj testament je fabrikovana laž. Nakon očeve sahrane, dogovor je bio da ona uzme polovinu celokupne imovine, a da drugu polovinu podeli devetoro njegove dece. To je bio dogovor. Tek posle 40 dana se odjednom pojavio „testament“ koji je Ceca fabrikovala, a svedoci prevare bili su Borislav Pelević i Dragan Marković Palma. Testament ima mnogo očiglednih grešaka, kakve otac nikada ne bi napravio. To je bilo čisto fabrikovanje da bi Ceca sve zgrabila za sebe i da ne bi ništa podelila s ostalim naslednicima. Uzalud smo išli na ročišta i nadali se pravdi, ali Ceca je uvek pobeđivala pravnu Srbiju zahvaljujući vezama sa ljudima na vlasti. Zar skoro nismo prisustvovali još jednoj njenoj pobedi, ovog puta zahvaljujući njenom kućnom prijatelju Ivici Dačiću!

Koje greške tvoj otac ne bi nikad napravio u vezi sa testamentom?
- Moj otac nije hteo da ostavlja oporuku zbog malera jer je stalno bio po ratištima. Taj navodni testament nije bio overen niti ga je otac pisao, nego ga je navodno samo potpisao, i to u vreme NATO bombardovanja. Testament posle očeve smrti niko prvih 40 dana nije pomenuo, iako se pričalo o podeli imovine. Da je imala testament, zašto bi se Ceca s nama dogovarala o podeli imovine? Da je lažan govori i činjenica da u njemu stoji da nam otac poklanja stan u Atini na dva nivoa, iako nam je tamo kupio dva stana. Otac je Ceci rekao da nam je kupio stan na dva nivoa jer se ona ljutila kada bi nam nešto poklonio. Osim toga, u testamentu piše da ostavlja splav na Savi, iako ga je prodao jednom svom prijatelju. I to je dokaz da on nije sastavljao testament, već neko drugi. Takođe je lažiran potpis moje majke, kojim ona navodno kuću na Dedinju prepisuje na oca. Moja majka je na sudu izjavila da to uopšte nije njen potpis, već falsifikat. Pokazala je i svoj pasoš, iz kojeg se vidi da u vreme „potpisivanja“ tog ugovora nije ni bila u Srbiji, već u Grčkoj, ali su na suđenje doveli neke grafologe iz policije, koji su utvrdili da je potpis njen, što je skandalozno. Otac je svima govorio da je kuću na Dedinju kupio za nas i stalno je pričao da će on, Ceca i deca da se presele na Obilićev stadion, a da ćemo mi, kada postanemo punoletni, da se uselimo u tu kuću.

U kojoj je pobedi Ivica Dačić pomogao Ceci?
- U ovoj najnovijoj, Ceca protiv pravne Srbije. Javnost je ogorčena što su pojedinci u Srbiji i dalje iznad zakona. Lepo je imati kućne prijatelje u državnom vrhu koji sede na moćnim pozicijama, a kamoli potpredsednika vlade i ministra unutrašnjih poslova. Tako je i Pablo Eskobar dobio „kućni pritvor“ u njegovom dvorcu, a država ispala talac moćnih pojedinaca i predmet ismevanja. Izgleda da svaka uticajna ličnost može da uplati nekoliko rata i da napravi dil sa državom. Vidi se da su nam te reforme u pravnom sistemu neophodne jer još uvek očigledno naše sudstvo nije samostalna institucija kao u drugim zemljama.

- Da li tvoja majka i vas četvoro Arkanove dece planirate da ponovo preduzmete neke korake u vezi sa imovinom tvog oca?
- Zašto? Predstavu mogu da gledam na Brodveju kad god želim! Opet bi to bilo uzaludno, sve dok je štite veoma moćni funkcioneri iz Vlade Srbije.

- Koji funkcioneri iz Vlade Srbije štite Cecu?
- Dvojica najvažnijih su Ivica Dačić i Dragan Marković Palma.

Slušao sam Veljka kako plače preko telefona

- Da li ti je poznato da li je tvoj brat po ocu, Mihajlo, poništio nasledničku izjavu kojom je ranije svu imovinu ostavio Ceci?
- Nisam u kontaktu sa Mihajlom, pa ne znam šta se dešava po tom pitanju.

- Da li si možda u kontaktu sa Veljkom i Anastasijom, Arkanovom decom iz braka sa Cecom?
- Nisam. Jednom prilikom me je Veljko zvao telefonom i počeo je da plače. Pitao sam ga: „Veljko, da li se ti mene uopšte sećaš?“
Posle kraće pauze, izustio je: „Pa, ne“. To mu je Ceca naredila da me nazove. Klasična Cecina režija, čist teatar.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.