Reklame

Vladimir Stojković kupio supruzi luksuzan stan na Dedinju od 240 kvadrata kako bi ona odustala od podizanja tužbe


Zna da zaboravi!
Bojana Stojković debelo je naplatila suprugu Vladimiru za telesne povrede koje joj je naneo. Golman Partizana joj je za oprost grehova kupio dupleks od 240 kvadrata u beogradskom naselju Dedinje (adresa poznata redakciji), vredan 720.000 evra.
Kako ekskluzivno saznajemo, Bojana je od Vladimira zahtevala nekretninu na svoje ime kao uslov za pomirenje.


- Vladimir je bio veoma uplašen da će ga Bojana tužiti i na sve načine se trudio da je privoli da odustane od krivične prijave. Jedan od uslova da to ne učini bio je da joj kupi stan. Nije imao izbora, i to je i učinio. Bojana je pre desetak dana bila na Dedinju, gde je izabrala dupleks od 240 kvadrata - otkriva dobro obavešten izvor Kurira.
Naš sagovornik otkriva da je kupovina stana zapravo povod zbog kojeg je Stojković protekle sedmice putovao u Cirih.

- Kvadratni metar je koštao tri hiljade evra. Bojana je, naravno, izabrala najveći koji je bio u ponudi. Vladimir je bio u Švajcarskoj kako bi, zbog komplikovane procedure, prebacio novac iz banke.

Vladimir je pre mesec dana od istog investitora od kojeg je pazario dupleks na Dedinju kupio i dva stana u centru Beograda. Jedan od 30, a drugi od 60 kvadrata, što jasno govori da mu ovaj stan od 240 kvadrata nije tada bio ni na kraj pameti.
Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo Bojanu.

- Nemam komentar - bilo je sve što nam je manekenka rekla.0 коментара:

Постави коментар