Reklame


Anđelini Džoli ni kod nas ne treba priređivati doček i ukazivati joj poštovanje. Neka je prime te budale koje kažu da je dobrodošla ovde, poručio Bata Živojinović
Srpska javnost ogorčena je zbog izjave holivudske glumice Anđeline Džoli da uskoro planira da zatraži ukidanje "genocidne tvorevine Republike Srpske", ali i zbog laži u njenom filmu "U zemlji krvi i meda", koji Srbe kolektivno predstavlja kao masovne koljače, silovatelje i teroriste.


Bata i Anđelina: Ko njoj uopšte dozvoljava da dođe posle toga što radi, šta će nam?!
Pored svega toga, ambasadorka dobre volje UN planira i da dođe na premijeru svog ostvarenja u Beogradu 23. februara! Velimir Bata Živojinović kaže da to to neće proći tako lako.

- Zar moram da komentarišem te budalaštine? To su kretenizmi! Pa to je strašno. Ja joj ne bih dao da dođe, ne bih je pustio. Ko njoj uopšte dozvoljava da dođe posle toga što radi, šta će nam?! Ni kod nas joj ne treba priređivati doček i ukazivati joj poštovanje. Neka je prime te budale koje kažu da je dobrodošla ovde - kaže Bata.


Branislav Lečić poručio je Anđelini Džoli da se ne bavi onim za šta nije kompetentna.

- Nisam ubeđen da je ona to zaista izjavila. Ako jeste, smatram da je to budalaština jer ona nema pravo ni znanja da se time bavi, niti je pozvana da to radi. Smatram da
Sarajlije: Anđelinin film je istinita priča
film treba da vide domaći gledaoci i ocene njegovu vrednost. Zato živimo u demokratiji - smatra Lečić.

U Ministarstvu kulture navode da oni nemaju zakonske nadležnosti da zabrane neki strani film, ili bilo koje umetničko ostvarenje.
Inače, javnost ocenjuje da njen film nema nikakvu umetničku vrednost, već da je politička propaganda. I sama Džolijeva potvrdila je da joj je politika trenutno preokupacija.
- Glumački posao je zabavan, ali moja interesovanja su spoljnopolitičke teme. Tu je moje srce - izjavila je Džoli, dobitnica nagrade "Avazov zmaj" za 2011.

Anđelina Džoli članica je najuticajnije američke političke organizacije, Saveta za spoljne odnose, koji je već nekoliko decenija svojevrstan nevladin servis američke spoljne politike. Inače, Savet je učestvovao u izradi istorijskog Maršalovog plana, ali i bio zvanični pokrovitelj jedne od promocija Anđelininog filma! Da li je to slučajno? 

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.