Reklame


Hrvatski mediji: Boris Tadić boluje od dve neizlečive bolesti

Hrvatski mediji: Boris Tadić boluje od dve neizlečive bolesti
Srpski predsednik teško je bolestan - pišu hrvatski mediji. Kako prenosi sajt danas.net.hr, pozivajući se na izvore iz Vojnomedicinske akademije, Boris Tadić boluje od dve neizlečive bolesti - lupusa i multiple skleroze.

Spekulacije o zdravlju srpskog predsednika već dugo kruže Srbijom, ali sada su se prenele i na komšijsku nam zemlju Hrvatsku, gde se ovih dana piše kako Tadić boluje od teških bolesti, a izvor koji ovo tvrdi imao je direktan uvid u njegov bolesnički karton na VMA.

Kako navodi izvor, Tadić uz odgovarajuću medicinsku pomoć sa ovim bolestima može još dugo da živi, ali ne i da prati "zahtevni predsednički ritam".

Ipak, Tadić demantuje sve spekulacije o njegovim navodnim bolestima i za svoj loš izgled, koji mnogi povezuju sa bolestima, tvrdi da je od umora i mnogo rada.

Hrvatski sajt danas.net.hr preneo je i hronologiju događaja od kojih počinju sumnje u predsednikovu bolest, kao i o fotomontaži koja se pojavila u domaćim medijima, a na kojoj je Boris Tadić prikazan u mrtvačkom sanduku iz istih razloga.
Новији пост
Previous
This is the last post.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.